вимикач

меню

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 1-11

Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 1



У цьому завданні необхідно перетягнути блоки з середини панелі і помістити їх під  блок коли гра почнеться '. Нам треба рухатись вперед два рази, щоб спіймати Піггі  
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 2
У наведеному вище лабіринті Angry Bird повинна зробити три кроки вниз. Але так, як немає ніякого руху вниз , ми дивимось на орієнтацію птиці , вона рухається вперед , вона досягне Піггі не роблячи жодних поворотів . Тому ми будемо використовувати три  блоки «Рухатись вперед».

Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 3
У наведеному лабіринті, Сердитий Птах повинен «Рухатися вперед»  два рази , а потім «Повернути праворуч» і знову «Рухатися вперед» один раз.

Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 4
У наведеному лабіринті пташці потрібно «Рухатися вперед» на один крок потім «Повернути ліворуч» «Рухатися вперед»  на один крок і «Повернути праворуч» , а потім «Рухатися вперед» один крок , щоб досягти Піггі.

Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 5
У наведеному лабіринті є два способи для Angry Bird, щоб досягти Піггі. Він може або «Повернути ліворуч», і тоді зможе досягти Піггі  з верхнього коридору, або ж він може "Повернути праворуч", тоді птах може досягти Піггі через нижній коридор. Обидва варіанти можливі. Ви можете використовувати будь-який.



Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 6
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 7
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 8
У наведеному лабіринті ви можете рухатися в двох різних напрямах. Ви можете або повернути наліво або направо, коли птах досягне бокса з вибухівкою. Але звернувши на ліво ваш  шлях буде довше ніж, коли ви оберете поворот на право.
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 9
Цей шлях має багато поворотів. Тому аби не заблукати  ви можете використовувати кнопку «Крок» , щоб перевірити, чи правильно ви використовуєте  кодові блоки. Ця кнопка перевіряє один блок за одним, перш ніж ви запустите програму на виконання.
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 10
Для закріплення, вам пропонується завдання з вибором однієї правильної відповіді
Етап 3: Лабіринт: послідовність. Завдання 11
Завдання на відповідність

Комментариев нет:

Отправить комментарий